Workshop intuïtief schilderen - plezier uit de losse pols

Door spontaan te schilderen, zonder teveel na te denken, ontstaat er een schilderij dat dat wat zegt over jouw persoonlijkheid. Deze workshop is voor iedereen die zichzelf (verder) wil ontdekken. Ook leuk als origineel verjaardags- of vrijgezellenuitje! Intuïtief schilderen kan omschreven worden als schilderen op gevoel, met spontaniteit en geprikkeld worden door de impulsen vanuit de dingen om je heen. Het is een mooie manier om je hoofd leeg te maken, naar je innerlijke ik te luisteren en je kwast of paletmes het werk te laten doen. Een echte aha erlebnis!

Kleuren en vormen ontstaan door keuzes die je diep uit jezelf en onbewuste maakt. Het gaat er niet om dat je een mooi schilderij maakt, maar om de beleving die jij er bij hebt. Alles kan, alles mag, op de ezel. Ik werk in kleine groepjes tot 6 mensen, zodat ik iedereen genoeg aandacht kan geven en met elkaar een leuke middag voorzit. Ervaring met kunstzinnig werken is niet nodig. De workshop biedt voor ieder, beginnend of gevorderd, een ingang tot beleven.

De workshop is gebaseerd op kleur, materiaal en het gebruik van meerdere instrumenten. De duur van de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers. Dit varieert tussen de 3 en de 5 uur. Ik neem de tijd om elke deelnemer voldoende aandacht te geven. Maar met elkaar maken we er een feestje van.

Workshop intuïtief schilderen

tineke.strating@gmail.com
  06 55 77 23 26

Een gezellig samenzijn met vrienden, familie of collega's. Een workshop intuïtief schilderen kost 52,50 p/p. incl. materiaal, koffie, thee en versnaperingen.

Voor groepen vanaf 6 personen - 39,50 p/p.

Kijk op mijn Pinterest borden en neem een kijkje achter de schermen van mijn liefhebberijen.