Beestenboel en sieraden project

In de "coronatijd" ben ik begonnen met het maken van vlogs met schilderwerk in combinatie met een bijpassende sieradenset. Na mijn eerste project met 100 kleurijke schilderijtjes, ben ik nu bezig met een nieuw project - Beestenboel. Deze vlogs kun je vinden in bijgaande link, ze zijn gemaakt om creatieve volgelingen een hart onder de riem te steken en iedereen "aan te sporen" om zelf creatief bezig te zijn. Ik zou het heel leuk vinden om jullie weer te zien op mijn YouTube kanaal, waar je gratis een abonnement kunt activeren.

YouTube kanaal naar mijn project

Je kunt mijn kunst- en sieradenprojecten volgen op YouTube.

Creatieve digitale workshops

Naast deze passie voor het ontwerpen van bijzondere sieraden, ben ik ook kunstschilder. Op deze website zijn beide kunsten bijeengekomen en wil ik dat graag met u delen. Ik heb een creatief programma ontwikkeld en dat kun je digitaal volgen via een video-opname.

Ik nodig je van harte uit om actief mee te doen, want daar zijn ze voor gemaakt. Begin met het doorklikken naar mijn speciale pagina door onderstaand op Digitale schilderworkshops te drukken. Daar vindt je de introductievideo, die geeft tekst en uitleg over wat er allemaal aan bod komt.

Facebook

Je kunt mij ook volgen op facebook onder Atelier Typisch Tineke of druk op de Facebook link (rechts) om doorverbonden te worden naar mijn Facebook pagina.

Facebook

Impressies